eco+system opis

Eco+System

Prijazen okolju in vaši denarnici

Energetska varčnost masažnih bazenov postaja vse bolj pomembna, saj se potrošniki vse bolj zavedajo pomembnosti zmanjševanja porabe energije in varovanja okolja. Masažni bazeni so priljubljena oblika sprostitve in terapije, zato je ključno, da so tudi energetsko učinkoviti. Masažni bazen z ECO+System zagotavlja prihranek energije in posledično prihranek vašega denarja zaradi vrhunskih komponent in dodatne opreme.

 

VRHUNSKA IZOLACIJA

Pri bazenih s sistemom ECO+ je celotna spodnja površina školjke prevlečena s ThermaCoat peno debeline 1,5 cm ali s Thermacoat Premium peno debeline 3 cm, ki je višje gostote, kot jo najdemo pri drugih masažnih bazenih. Vsi bazeni JJSPA Alpha imajo podstavek iz umetne mase, ki varuje bazen in njegove komponente iz spodnje strani ter tako zmanjša uhajanje toplote. Za še boljšo energetsko učinkovitost lahko vašemu bazenu po naročilu dodamo tudi izolacijo ogrodja in dna

 

TERMIČNI POKROV

Masažnemu bazenu je v ceno že vključen termični pokrov, da je uhajanje toplote direktno iz vode onemogočeno. Vam pa tako ni potrebno iskati pokrova, ki se bo prilegal vašemu bazenu. Termični pokrov, ki ga prejmete ob nakupu bazena, je narejen točno za določen model bazena in se mu dobro prilega. Uhajanje toplote je tako onemogočeno in zagotovljen je prihranek energije, vaš bazen pa bo vedno pripravljen za uporabo.

 

ELEKTRONSKE KOMPONENTE BALBOA

Napredna elektronika, visoko učinkovit grelni sistem in sistem filtracije Balboa predstavlja skupek komponent, ki jih enostavno upravljamo preko nadzorne plošče. Omogočajo nastavitev časovnikov filtracije, prilagajanje temperature, temperaturnega razpona in ostalih parametrov delovanja. S tem lahko prilagodite čas delovanja funkcij tako, kot ustreza le vam.

 

Energetska varčnost masažnih bazenov je pomembna tako za uporabnike kot tudi za okolje. S pravilno izbiro in vzdrževanjem bazena ter uporabo učinkovitih tehnologij lahko zmanjšamo porabo energije in s tem tudi stroške obratovanja. Posvetujte se z našimi s strokovnjaki, ki vam bodo lahko svetovali o najbolj energetsko učinkovitih možnostih glede na vaše potrebe.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo. Pokličite nas na številko +386 70 700 805 ali nam pišite na spa@jjana.si.