balboa opis

Balboa

Brezhibno delovanje in zanesljivost

Balboa, vodilna blagovna znamka na področju hidromasažnih sistemov in opreme za spa centre, je s svojimi izdelki prevzela vodilno vlogo v industriji wellnessa. S svojimi več kot 35 leti izkušenj in neprestanimi inovacijami je Balboa postavila izjemno visoke standarde kakovosti, zmogljivosti in zanesljivosti.

Balboini izdelki so prepoznavni po svoji vrhunski tehnologiji, estetskem dizajnu in naprednih funkcijah, ki zagotavljajo neprekosljivo sprostitev, udobje in užitek. Njihova široka paleta izdelkov vključuje napredne nadzorne sisteme, črpalke, grelce, filtracijske sisteme, ozonatorje, osvetlitev, zvočne sisteme in druge dodatke za vaš masažni bazen.

Napredni nadzorni sistemi Balboa omogočajo enostavno upravljanje in prilagajanje nastavitev hidromasažnih funkcij ter preprosto uporabo in vzdrževanje masažnega bazena. Z visoko zmogljivimi črpalkami in grelci zagotavljajo učinkovito delovanje in optimalno temperaturo vode, medtem ko filtracijski sistemi skrbijo za stalno čistočo vode in učinkovito odstranjevanje nečistoč.

Nadzorne plošče Balboa v bazenih JJSPA

Masažni in plavalni bazeni linije Alpha so opremljeni z najsodobnejšo nadzorno ploščo na dotik Balboa ST3, medtem ko so bazeni JJSPA Gamma in Beta opremljeni z nadzorno ploščo Balboa TP500.

Nadzorna plošča Balboa TP500.

Nadzorna plošča Balboa TP500

NADZORNA PLOŠČA ST3 IN ST3+

Nadzorna plošča Balboa ST3

Balboa v koraku sodobnimi trendi

Vendar Balboina zavezanost kakovosti ne izključuje estetskega vidika. Izdelki te blagovne znamke so premišljeno zasnovani v skladu s sodobnimi trendi in elegantnimi oblikami, ki se brezhibno vključujejo v različne stile masažnih bazenov. Ne samo, da so njihovi izdelki estetsko privlačni, ampak so tudi enostavni za vgradnjo in vzdrževanje, kar olajšuje uporabo tako lastnikom masažnih bazenov kot tudi servisnih službam.

Z izdelki Balboa si lahko ustvarite lastno oazo udobja, sprostitve in wellnessa. Njihova vrhunska kakovost, inovativnost in trajnost so priznane lastnosti, ki jih cenijo stranke po vsem svetu. Ne glede na to, ali gre za poslovni spa center ali zasebni bazen, lahko zaupate Balboini znamki in se prepustite nepozabnemu doživetju hidromasaže, ki ga ponujajo njihovi izdelki.

V JJSPA nudimo tudi vse rezervne dele Balboa in servis masažnih bazenov, zato ste lahko brez skrbi in prepričani o dolgi življenjski dobi vašega novega bazena.